Autist-läger

Autist-läger 2023 ?
Jag Torbjörn A. vill gärna arrangera fortsatta sommarläger för Föreningen Autisterna. Helst Vadstena igen 2023, men det kan inte garanteras. Avgift cirka 3200 kr. Lite större möjligheter för dem som bara talar engelska.

Men jag kan inte riskera att behöva jaga deltagare under kvartal 2 igen. Så jag börjar projektleda ett ev. ALIV 2023 när och endast om när minst 15 personer har föranmält att de vill delta.

Så om ni vill delta ifall Föreningen Autisterna arrangerar ett sommarläger 2023, så e-posta därför nedanstånde till aliv@autisterna.se, tack! (Lokal bör bokas i aug. – okt.)

”Jag vill delta om det organiseras ett ALIV 2023 !
Om det blir ett läger likt ALIV 2022 sommaren 2023,
så kommer jag anmäla mig i god tid (inom 7 veckor från utannonsering), och delta (med reservation för om jag blir svårt sjuk, eller om arbetsgivaren vägrar ge mig ledigt trots att jag försöker.)

NAMN”

Autist-läger i Vadstena 2022
Föreningen Autisterna ordnade ett läger för vuxna autister som kan delta självständigt 12 – 17:e juli 2022 i Vadstena. Det blev intressanta människor från hela Sverige m.m. och bra minnen för resten av livet. Program var: Seminarier kring autism, umgänge, promenader och lite historia/kultur i Vadstena. Pris var 3000 kronor för fem nätter i enkelrum vandrarhem med tillgång till gemensamt kök.

För all information om Autist-lägret innan du anmäler dig:
Läs infobladet (som är en pdf-A4) !
Föreningen Autisterna offentliggjorde ett utförligt program för Autist-lägret i Vadstena 2022.

Donationer
Föreningen tar gärna emot donationer för att att ordna autist-läger. Pengar kommer användas för att hålla priser lägre för deltagarna! Finns föräldrar till autister m.fl. med pengar över som vill stödja?
Sätt in valfri summa på Föreningen Autisternas Swish 123 436 38 83 eller bankgiro 5631-3034, och skriv t.ex. ”Donation till autist-läger”, tack!